Informatie over interactieve video voor
mediabureas & adverteerders

Wij bieden inzicht hoe video te gebruiken is en uw media inzet optimaal te laten gelden. Onze service vormt de basis voor een succesvol resultaat. Interactieve video is een perfect formaat voor de vertaling van uw marketing doelstellingen.Mediabureaus

Ben jij al bekend met de impact van interactieve video?
Of de voordelen van video adserving op basis van Real-Time-Bidding met één frequency cap? Onze interactieve video ads genereren naast de hoge CTR's verbluffende resultaten door de engagement en interactie mogelijkheden. Interactieve video inkopen op basis van CPM is kosten efficiënt. Naast lage eCPC's genereren wij een uitgebreide. Wij meten metrics als spent time of awareness rates naast reguliere clicks en views. Dit allemaal zonder de focus te verliezen op hogere zichtbaarheid of hogere ROI. Wil je meer weten?
Contact onsWat goed werkt

Video inzetten naast TV campagne
Video inzetten naast display of search campagne
Pre-roll combineren met interactieve video

Meer informatie

Adverteerders

90% van alle media inzet wordt gepresenteerd op digitale schermen. Van de mobiele telefoon tot de TV zijn er talloze manieren om consumenten te bereiken. Met interactieve video combineren wij de kracht van TV met het bereik en de interactie van het internet. Wij helpen u graag met het omzetten van uw TV commercial naar een pre-roll of interactieve video advertentie.
Contact onsWat goed werkt

Werken met specialisten
Goed advies inwinnen

Meer informatie

Netwerken & Publishers

Het digitaal landschap voor video advertising is een netwerk aan uiteenlopende exploitanten, publisher specificaties, creatieve formaten, verschillende videospelers en nieuwe manieren van meten. Het is veilig om te zeggen dat de technische uitvoering van video campagnes een complexe bezigheid is.

Wij faciliteren een speciale video ad server koppeling zodat het u geen koppijn ervaart en de focus kan houden. In samenwerking met de grootste video publishers die wij in Nederland kennen zorgen wij dat onze video advertenties naadloos aansluiten op alle devices en netwerken.