Online video services

Wij bieden inzicht hoe video te gebruiken en uw media inzet te laten gelden. Interactieve video is een perfect formaat voor de vertaling van uw marketing doelstellingen. Onze service vormt de basis voor een succesvol resultaat.1. Strategie

Advies voordat de campagne van start gaat

Wij zoomen in op video, maar houden graag rekening met het totale campagne beeld. Welk advertentie type werkt het best voor u? Middels een quickscan adviseren wij over de beste aansluiting op uw video commercial en uw media doelstellingen. Dit resulteert in een specialistisch advies in de vorm van een document inclusief storyboard. Deze service legt sterk de focus op denkwerk vooraf over de gewenste resultaten, om achteraf te profiteren.

Neem contact op voor meer informatie

Of bekijk onze video advertenties
2. Creatie

Wij creëren de best presterende advertenties

De in-house iProspect studio heeft ervaring met het concepten en creëren van digital advertising uitingen. Behalve mooie design ligt de kracht in het sturen van relevante creatieve communicatie gericht op sales, awareness, traffic of andere media doelstellingen. Kwaliteit hebben wij in huis. Maar ook de korte lijnen met traffic en de mogelijkheid aanpassingen te maken tijdens lopende campagnes geeft extra voordeel.

Bekijk onze video advertenties

Of lees meer over creatie
3. Traffic

Wij maken het aan- en uitleveren van interactieve video simpel

Tijd besparen door ons te laten schakelen met de exploitanten, netwerken, publishers en zelfs creatie bureaus. Interactie op alle schermen binnen het digitale ecosyteem. Werkende video ads ongeacht de video serving technologie.

Vragen over het aanleverproces?

Of lees meer over video adserving